Чотиритижневе меню обідів для учнів 1-9 класів на зимово – весняний період 2021-2022 н.р. Усоцької філії Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (додаток 1. див. в низу)

Збірник рецептур, алергени Найменування страв Енергетична цінність для дітей 6-11 р. Енергетична цінність для дітей 11-14 р.
Вихід, г 630-735 21-25 21-24 88-103 Вихід, г 720-840 25-29 25-29 98-114
Євген Клопотенко Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах 1-й тиждень Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г
1 2 3 4 5 6 7 3 4 5 6 7
Понеділок
с.110 (47) Салат буряк, тушкований з яблуками 150 135,31 2,42 6,99 15,68 200 180,41 3,23 9,32 20,91
с.108 РЦ46 Пшоняна каша зі сметаною та картоплею 200 288,62 9,09 6,76 47,85 250 360,78 11,37 8,45 59,81
Сік 200 98,7 1,2 0 22,5 200 98,7 1,2 0 22,5
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 680 645,67 15,11 16,12 107,83 800 809,93 19,2 22,17 125,72
Вівторок
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 75 93,69 1,53 4,83 11,07 100 124,92 2,04 6,44 14,75
№4.16 Л.МП Печеня по – домашньому з куркою 180 235,7 17,5 7,9 22,0 200 261,9 19,4 8,7 24,5
№08.01 МП, Л Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем 100 110,55 3,44 2,59 20,05 120 132,7 4,1 3,1 24,1
№11.05МП,Л Какао з молоком (без цукру) 200 112,48 6,11 5,50 9,85 200 112,48 6,11 5,50 9,85
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 655 604,46 28,98 21,22 74,77 720 684,04 32,05 24,14 85
Середа
с.22 РЦ5 Салат з буряком та сухарями 75 56,19 0,97 3,82 4,48 100 150,17 3,75 5,36 21,73
№ 2.12 Суп квасолевий 250 171,0 4,7 8,4 19,4 250 171,0 4,7 8,4 19,4
№4,07 Курка по- італійськи 85 105,4 17,2 3,5 1,5 85 105,4 17,2 3,5 1,5
№11.12 Л.МП Йогурт 125 61,0 1,5 1,9 6,2 125 61,0 1,5 1,9 6,2
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 665 516,63 26,77 20,02 53,38 710 657,61 30,55 23,56 77,33
Четвер
№08.16 МП,Л Овочева паелья з куркумою 150 200,7 4,4 5,4 33,1 150 200,7 4,4 5,4 33,1
№ 07.12 МП,Л,Г Запіканка сирна з бананом 200 366,1 22,1 13,9 37,7 200 366,1 22,1 13,9 37,7
№11.06 Напій з шипшини (без цукру) 200 113,60 5,60 0,00 24,00 200 113,60 5,60 0,00 24,00
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 600 732,44 32,50 19,70 106,60 600 732,44 32,50 19,7 106,60
П'ятниця
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 100 124,92 2,04 6,44 14,75 100 124,92 2,04 6,44 14,75
№08.25 Г Булгур 120 132,0 3,7 3,8 22,3 120 132,0 3,7 3,8 22,3
с.190 РЦ 84 Хек смажений 100 183,70 20,92 7,74 7,60 100 183,70 20,92 7,74 7,60
№11.08 Чай масала (без цукру) 200 76,86 3,75 3,05 6,36 200 76,86 3,75 3,05 6,36
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 650 640,52 32,81 23,43 72,81 670 687,52 33,81 25,43 79,51
Збірник рецептур, Найменування страв Енергетична цінність для дітей 6-11 р. Енергетична цінність для дітей 11-14 р.
Євген Клопотенко Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Вихід, г 630-735 21-25 21-24 88-103 Вихід, г 720-840 25-29 25-29 98-114
2-й тиждень Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г
1 2 3 4 5 6 7 3 4 5 6 7
Понеділок
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 100 124,92 2,04 6,44 14,75 100 124,92 2,04 6,44 14,75
с.116 РЦ 50 Картопляний гратен під соусом «Бемашель» 120 214.99 6,39 7,16 31,25 150 214.99 6,39 7,16 31,25
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
Сік 200 98,7 1,2 0 22,5 200 98,7 1,2 0 22,5
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 550 561,65 14,63 21,24 9030 600 561,65 14,63 21,24 9030
Вівторок
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 100 124,92 2,04 6,44 14,75 100 124,92 2,04 6,44 14,75
№4.16 Л.МП Печеня по – домашньому з куркою 180 235,7 17,5 7,9 22,0 200 261,9 19,4 8,7 24,5
№2,11, С Суп гороховий 200 129,4 4,4 4,4 15,4 250 161,8 5,5 5,5 19,2
№11.05МП,Л Какао з молоком (без цукру) 200 112,48 6,11 5,50 9,85 200 112,48 6,11 5,50 9,85
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 780 654,54 30,45 24,64 73,8 850 713,14 33,35 26,54 80,10
Середа
№08.07 Лобіо з квасолею 250 267,9 12,3 9,2 34,7 250 267,9 12,3 9,2 34,7
№ 08.26 МП, Л, Г Каша пшенична 150 179,1 6,0 3,0 31,5 150 179,1 6,0 3,0 31,5
№4,07 Курка по- італійськи 85 105,4 17,2 3,5 1,5 85 105,4 17,2 3,5 1,5
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№11.12 Л.МП Йогурт 125 61,0 1,5 1,9 6,2 125 61,0 1,5 1,9 6,2
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 710 665,44 37,40 16 85,70 730 712,44 38,40 18 92,40
Четвер
с.30 РЦ 9 Салат з пастою та буряком 100 114,95 2,60 5,24 14,26 100 114,95 2,60 5,24 14,26
№ 07.12 МП,Л,Г Запіканка сирна з бананом 200 366,1 22,1 13,9 37,7 200 366,1 22,1 13,9 37,7
№11.06 Напій з шипшини (без цукру) 200 113,60 5,60 0,00 24,00 200 113,60 5,60 0,00 24,00
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 600 646,69 30,70 19,54 87,76 600 646,69 30,70 19,54 87,76
П'ятниця
с.110 РЦ47 Салат буряк, тушкований з яблуками 150 135,31 2,42 6,99 15,68 200 180,41 3,23 9,32 20,91
№6.03 Р Риба тушкована з овочами під томатним соусом 60 60,9 8,5 2,8 1,7 90 91,3 12,7 4,2 2,5
№08.04 Рис розсипчастий з орегано 150 204,5 4,6 3,6 37,7 150 204,5 4,6 3,6 37,7
№11.08 Чай масала (без цукру) 200 76,86 3,75 3,05 6,36 200 76,86 3,75 3,05 6,36
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Банан свіжий 100 95,0 1,50 0,2 21,80 100 95,0 1,50 0,2 21,80
Всього 690 643,57 22,77 18,64 93,24 790 766,07 28,78 24,37 105,97
Збірник рецептур, № розкладки Найменування страв Енергетична цінність для дітей 6-11 р. Енергетична цінність для дітей 11-14 р.
Євген Клопотенко Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Вихід, г 630-735 21-25 21-24 88-103 Вихід, г 720-840 25-29 25-29 98-114
3-й тиждень Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г
1 2 3 4 5 6 7 3 4 5 6 7
Понеділок
с.110 (47) Салат буряк, тушкований з яблуками 150 135,31 2,42 6,99 15,68 200 180,41 3,23 9,32 20,91
№07.08 МП, Л .Г Мак енд чіз 120 181,2 6,2 10,2 17,3 150 226,47 7,71 12,7 21,58
Сік 200 98,7 1,2 0 22,5 200 98,7 1,2 0 22,5
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Банан свіжий 100 95,0 1,50 0,2 21,80 100 95,0 1,50 0,2 21,80
Всього 600 581,21 13,32 19,39 87,28 700 718,58 16,64 26,22 103,49
Вівторок
№ 08.07 Лобіо з квасолею 100 107,14 4,92 3,67 13,88 250 267,9 12,3 9,2 34,7
№ 4.16 Л.МП Печеня по – домашньому з куркою 180 235,7 17,5 7,9 22,0 200 261,9 19,4 8,7 24,5
№ 08.01 МП, Л Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем 100 110,55 3,44 2,59 20,05 120 132,7 4,1 3,1 24,1
№ 11.05МП,Л Какао з молоком (без цукру) 200 112,48 6,11 5,50 9,85 200 112,48 6,11 5,50 9,85
№ 12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 680 617,91 32,37 20,06 77,58 870 827,02 42,31 26,9 104,95
Середа
с.110 (47) Салат буряк, тушкований з яблуками 150 135,31 2,42 6,99 15,68 200 180,41 3,23 9,32 20,91
№2.01 Л, МП, С Борщ картопляний 200 137,3 2,4 5,2 20,8 250 171,7 3,0 6,6 25,9
№11.12 Л, МП Сметана 25 51,5 0,8 5,0 0,8 25 51,5 0,8 5,0 0,8
№4,07 Курка по- італійськи 70 74,4 12,1 2,5 1,1 100 123,99 20,23 4,14 1,77
№ 11.03 Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) 200 107,7 0,3 0,9 24,9 200 107,7 0,3 0,9 24,9
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Банан свіжий 100 95,0 1,50 0,2 21,80 100 95,0 1,50 0,2 21,80
Всього 775 672,21 21,52 22,79 95,08 925 848,30 32,06 30,16 112,78
Четвер
№08.16 МП,Л Овочева паелья з куркумою 150 200,7 4,4 5,4 33,1 150 200,7 4,4 5,4 33,1
№ 07.12 МП,Л,Г Запіканка сирна з бананом 200 366,1 22,1 13,9 37,7 200 366,1 22,1 13,9 37,7
№11.06 Напій з шипшини (без цукру) 200 113,60 5,60 0,00 24,00 200 113,60 5,60 0,00 24,00
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 650 732,44 32,50 19,70 106,66 650 732,44 32,50 19,70 106,66
П'ятниця
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 75 93,69 1,53 4,83 11,07 100 124,92 2,04 6,44 14,75
№08.25 Г Булгур 100 110,0 3,1 3,2 18,6 120 132,0 3,7 3,8 22,3
с.190 РЦ 84 Хек смажений 75 137,77 15,69 5,8 5,7 100 183,70 20,92 7,74 7,60
№11.08 Чай масала (без цукру) 200 76,86 3,75 3,05 6,36 200 76,86 3,75 3,05 6,36
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Банан свіжий 100 95,0 1,50 0,2 21,80 100 95,0 1,50 0,2 21,80
Всього 580 584,32 27,57 19,08 73,53 670 730,48 34,91 25,23 89,51
Збірник рецептур, № розкладки Найменування страв Енергетична цінність для дітей 6-11 р. Енергетична цінність для дітей 11-14 р.
Вихід, г 630-735 21-25 21-24 88-103 Вихід, г 720-840 25-29 25-29 98-114
4-й тиждень Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г Енерго-цінність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи,г
1 2 3 4 5 6 7 3 4 5 6 7
с.30 РЦ 9 Салат з пастою та буряком 100 114,95 2,60 5,24 14,26 100 114,95 2,60 5,24 14,26
с.108 РЦ46 Пшоняна каша зі сметаною та картоплею 200 288,62 9,09 6,76 47,85 250 360,78 11,37 8,45 59,81
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
Сік 200 98,7 1,2 0 22,5 200 98,7 1,2 0 22,5
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 630 625,31 15,29 14,4 106,41 700 744,47 18,57 18,09 125,07
Вівторок
№08.13 МП,Л Картопляне пюре з орегано 120 162,62 2,84 7,42 21,11 150 203,27 3,54 9,27 26,39
№4,07 Курка по- італійськи 85 105,4 17,2 3,5 1,5 100 123,99 20,23 4,14 1,77
с.88 РЦ37 Суп перловий з крупою та томатом 200 101,6 2,4 4,80 12,20 250 127,00 3,0 6,0 15,25
№11.05МП,Л Какао з молоком (без цукру) 200 112,48 6,11 5,50 9,85 200 112,48 6,11 5,50 9,85
№12.01 Банан свіжий 100 95,0 1,50 0,2 21,80 100 95,0 1,50 0,2 21,80
Всього 705 577,10 29,57 30,05 66,46 800 661,74 34,38 25,11 75,06
Середа
с.22 РЦ5 Салат з буряком та сухарями 50 37,46 0,65 2,55 2,99 75 56,19 0,97 3,82 4,48
№4.16 Л.МП Печеня по – домашньому з куркою 180 235,7 17,5 7,9 22,0 200 261,9 19,4 8,7 24,5
№08.01 МП, Л Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем 100 110,55 3,44 2,59 20,05 120 132,7 4,1 3,1 24,1
№11.12 Л.МП Йогурт 125 61,0 1,5 1,9 6,2 125 61,0 1,5 1,9 6,2
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 585 567,75 26,49 17,34 73,04 670 681,83 29,37 21,92 87,78
Четвер
№08.16 МП,Л Овочева паелья з куркумою 150 200,7 4,4 5,4 33,1 150 200,7 4,4 5,4 33,1
№ 07.12 МП,Л,Г Запіканка сирна з бананом 200 366,1 22,1 13,9 37,7 200 366,1 22,1 13,9 37,7
№11.06 Напій з шипшини (без цукру) 200 113,60 5,60 0,00 24,00 200 113,60 5,60 0,00 24,00
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 650 732,44 32,50 19,70 106,66 650 732,44 32,50 19,70 106,66
П'ятниця
№1.25 Салат з запеченої капусти та родзинок 75 93,69 1,53 4,83 11,07 100 124,92 2,04 6,44 14,75
с.190 РЦ 84 Хек смажений 100 183,70 20,92 7,74 7,60 100 183,70 20,92 7,74 7,60
Рис з кмином (розсипчастий) 120 164,10 3,70 3,00 30,20 150 205,20 4,70 3,80 37,70
№11.08 Чай масала (без цукру) 200 76,86 3,75 3,05 6,36 200 76,86 3,75 3,05 6,36
Хліб цільнозерновий 30 71,0 2,0 2,0 10,0 50 118,0 3,0 4,0 16,7
№12.01 Яблука свіжі 100 52,04 0,4 0,4 11,8 100 52,04 0,4 0,4 11,8
Всього 625 641,39 32,30 21,02 77,03 700 760,72 34,81 25,43 94,91

ОПИС ПРОДУКТІВ (дивитись в додатках , формат Word)

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi